Rólam

Fekete Eszter vagyok az Etka-Jóga Erőgyűjtő Módszer oktatója, NMPT instruktor, mozgásfejlesztő. Eredeti végzettségem szerint tanítónő.

8 évvel ezelőtt találkoztam az Etka-Jógával, azóta az elkötelezettségem ez iránt a csodálatos módszer iránt egyre erősebb. Csoportos foglalkozásokat 5 éve vezetek Gödöllőn és Szadán. A csoportjaimban minden korosztály jelen van. Fiatalok és idősek egyaránt rendszeres látogatói a jóga óráimnak. 

Az Etka-jóga kiváló mozgásforma mindenki számára kortól és nemtől függetlenül. A rendszeres gyakorlás eredményeként: Hát- és deréktáji panaszok megszűnnek, javul a testtartás, időjárási frontérzékenység megszűnik, allergiás tünetek enyhülnek. 

Az Etka MyLife Jógaprogramot 2017 novemberében indítottam útjára. Célja, hogy minél szélesebb körben népszerűsítsem az Etka jógát. Megmutassam, hogy az alapokat bárhol bárki csinálhatja különösebb időráfordítás nélkül. Felhívjam a figyelmet a mozgásszervi problémákra és alternatívát nyújtsak azok megelőzésére vagy a korrekciójára.


NMPT-Természetes Mozgásminta Tréning egy új megközelítése a sérves és degeneratív gerincproblémák megelőzésének és korrekciójának. A módszer alapja és célja, hogy az idegrendszernek olyan impulzusokat adjon, hogy a természetes mozgásmintához szükséges izomcsoportokat felismerve, azokat bekapcsolva működjön. Ebben rejlik ennek a módszernek különlegessége és hatékonysága. Vagyis újra programozzuk magunkat. És a nagyszerű benne, hogy bármilyen mozgásformába be tudjuk építeni, így a jóga órákba is. Az Etka jóga foglalkozásokba be vannak építve az NMPT mozgáselemei és a jógagyakorlatok a módszer alapfelfogásának megfelelően vannak összeállítva.

Az érdeklődők NMPT tréningen is megtapasztalhatják az új mozgásrendszer hatékonyságát gödöllői kiscsoportos foglalkozásokon.